недеља, 14. јул 2013.

Modesty Comics

Šta je Modesty Comics ? Reč je o novom sajtu koji se bavi prezentovanjem autora sa ex YU teritorija na engleskom jeziku, dakle na tržištima engleskog govornog područja. Do sada su na sajtu predstavljeni radovi 16 autora kao i sami autori kratkim biografijama, takođe na engleskom jeziku, a zastupljeni su formati grafičkih novela i kaiševa, dok je u planu i proširenje asortimana u ponudi (pogledati kategorije na sajtu koje su za sada prazne ali će se vremenom popunjavati, pošto je sajt tek nedavno pokrenut).

Pristup sajtu i pregledanje stripova je potpuno besplatno, a postoji mogućnost ‚‚glasanja'' za omiljene stripove, kao i pisanja prikaza, to jest ‚‚kritike'' od strane čitalaca.

U najnovijoj turi predstavljenih autora, nalaze se i kaiševi strip serijala pod nazivom Animal Antics (odnosno u originalu Životinjarenje), koje sam crtao početkom 2010. godine.

Kako Životinjarenje izgleda prevedeno na engleski jezik, možete pogledati na http://www.modestycomics.com/library/animal-antics , dok se biografija nalazi na http://www.modestycomics.com/library/mladen-oljaca

Adresa sajta Modesty Comics je http://www.modestycomics.com/library/ . Svratite, pregledajte čega tamo sve ima, čitajte postavljene stripove, ostavite komentare... dajte svoj doprinos propagiranju domaćih autora na engleskom tržištu ;) !




Životinjarenje, u originalu - englesku verziju čitajte na Modesty Comics :) !



Нема коментара:

Постави коментар